Välj oss som specialister på markarbete

Markarbete innebär många olika tjänster för privatpersoner och företag. Vi är specialiserade på markarbete och schaktning. Med en modern maskinpark och välutbildade och erfarna medarbetare kan vi ta oss an de mest krävande projekten. Vi utför våra tjänster även på totalentreprenad för att våra kunder ska få den service och kompetens som behövs.

Till oss kan du vända dig om det gäller förberedelser för stora kommersiella byggen såväl som dränering av bostäder. Genom vår långa erfarenhet av att utför markarbete i stora som små projekt vet vi vad som krävs vid planering till slutfört arbete. När det kommer till markentreprenad sköter vi alla kontakter mellan nödvändiga kompetenser. Våra kunder kan känna sig trygga i sitt val av tjänster.

Markarbete för privatpersoner och företag

Oavsett om ni är en bostadsrättsförening, kommersiellt företag eller privatperson kan ni anlita oss. För privatpersoner kan det vara förbereda mark inför byggnationer och renoveringar. Vi utför dräneringar som håller länge och enligt alla krav som finns. Företag som står inför större projekt kan med fördel låta oss göra arbetet på totalentreprenad. Vi har tagit fram arbetsmodeller som vi kvalitetssäkrar för att våra kunder ska få arbetet utfört effektivt och på utsatt tid.

Genom att vi arbetar med ny teknik i kombination med beprövade metoder så håller våra arbeten alltid högsta kvalitet. Hos oss finns det inte bara uppskattade tider utan vi gör noggranna mätningar och beräkningar.

Kontakta oss för mer information

Är du osäker på hur marken behöver förberedas inför en husgrund eller bygge? Kontakta oss så tar vi fram en arbetsplan. Vi hjälper våra kunder med projektering och följer upp efter arbetet är färdigt. Hos oss lämnas inget åt slumpen utan allt sker enligt branschavtal och branschstandard. Våra medarbetare får kontinuerlig kompetensutveckling för att hålla sig uppdaterade på krav och regler.

Vi utför pålitligt markarbete och vi är ett prisvärt alternativ. Du kan kontakta oss om du har funderingar på utgrävningar och anläggning av VA. När vi lämnar platsen ser vi till att allt är återställt och förberett för ditt projekt. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster.