Våra tjänster

När du behöver professionella markarbetare kan du kontakta oss. Genom att vi samlat en bred kompetens kan vi utföra många olika tjänster med förstklassigt resultat. Vi tar hand om hela eller delar av projekt i dialog med våra kunder. Hos oss kommer du mötas av ett professionellt och flexibelt team som finns där för dig.

Markarbete inför husgrund

Vi ser till att tomten och marken är förberedd för husbygge. Det kan vara inför mindre förråd såväl som större fastigheter. Genom att noga undersöka markförhållanden kan vi göra all nödvändig förberedelse fram till färdig platta.

Markarbete inför plattsättning och asfaltering

Inför plattsättning och asfaltering är markarbetet extremt viktigt. Vi är experter på att förbereda såväl plan mark som sluttande. Vi kan ta på oss de mest utmanande miljöerna.

Dränering

Vi kan dränering och gör hela arbetet eller delar. Genom vår expertis får du en dränering som är modern och håller länge. Det gäller såväl privatbostäder som större fastigheter och lokaler.

Schaktning

Vi utför schaktningsarbeten och fyllningsarbeten. Det inkluderar utgrävningar vid exempelvis VA-anläggningar. Hos oss hittar du all nödvändig kompetens för att ditt projekt ska bli klart i tid och av högsta kvalitet.

Stenarbeten

Du kan anlita oss för plattsättning och annan stenläggning. Vi kan lägga trappor och göra utsmyckningar enligt dina önskemål.

Arbeten med ytskikt

Vi kan förbereda och göra efterarbeten när det kommer till ytskikt. Det kan vara inför att anlägga konstgräs eller annan allmän mark. Vid större projekt arbetar vi på totalentreprenad för att allt ska löpa på smidigt.